tiistai 25. helmikuuta 2014

Opintomme

Tässä postauksessa kerromme teille opintojemme sisällöstä eli siitä, mitä koulutusohjelmamme pitää sisällään.

Tradenomi-opinnot kestävät keskimäärin 3,5 vuotta, jonka aikana suoritetaan 210 opintopistettä. Osa suorittaa opinnot nopeammin kuin toiset.
Opinnoissamme näkyy erityisesti valitsemamme linjan visuaalisuus. Opimme käyttämään erilaisia visuaalisia työkaluja ja menetelmiä kuten esimerkiksi InDesignia, Photoshopia, Decostudya sekä Illustratoria. Näiden ohjelmien avulla opimme tekemään esimerkiksi mainoksia, postereita ja logoja sekä myymälän esillepanoa. Ohjelmien osaamisesta ei varmasti ole haittaa töitä hakiessa tulevaisuudessa. Opiskelemme myös värien ja muotojen merkityksiä. Visuaalisuus näkyy myös raporteissamme, meiltä odotetaan visuaalisia raportteja kuten esimerkiksi videoita. Mielestämme visuaalisten raporttien tekeminen on paljon mielekkäämpää kuin 30-sivuisten tekstiraporttien.

Visuaalisten opintojen lisäksi opintoihimme kuuluu perus tradenomi-opinnot kuten tietojenkäsittelyä, viestintää, kieliä, myyntityötä, oman työn kehittämistä, talousmatematiikkaa, laskentatoimea, yritystoimintaa, kirjanpitoa sekä tietysti harjoittelut ja opinnäytetyö. Teemme paljon projektitöitä, joista on huomattavasti hyötyä työelämässä.
Linjamme kaksikielisyys näkyy päivittäin, kun osa tunneista pidetään suomeksi ja osa taas ruotsiksi.
Jo ensimmäisten viikkojen jälkeen kaikki aloittavat tradenomi-opiskelijat saivat käyttöönsä uudet ja hienot kannettavat tietokoneet. Niiden ansiosta kirjoja ei pahemmin tarvita ja jos tarvitaan, saadaan nekin lainattua helposti koulumme omasta kirjastosta.

Esimerkiksi tässä periodissa (=jaksossa) koulupäivämme alkavat lähes joka päivä noin klo. 8.30 ja päättyy klo 15.30, perjantaisin ei ole varsinaista opetusta ja silloin voi tehdä ryhmätöitä tai aloittaa viikonlopun aikaisemmin. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti