maanantai 3. maaliskuuta 2014

Elina ja Merethe haastattelee osa 2

       Fia, 23 vuotta


Mistä tulet?  Järvenpäästä

Missä asut?   Porvoossa

Äidinkieli, kotikieli, koulukieli: suomi

Mitä harrastat/ teet vapaa-ajalla? Harrastan kuntonyrkkeilyä ja olen Amarillossa töissä. Vapaa-ajallani vietän aikaa kavereiden kanssa, opiskelijabileissä - tavallista opiskelijaelämää!

Mitä kouluja olet käynyt? Oletko pitänyt välivuoden? Oletko ollut töissä aikaisemmin? Aloitin lukion, mutta jätin sen kesken. Valmistuin hotellivirkailijaksi ammattikoulusta vuonna 2010. Sen jälkeen pidin 3 välivuotta: olin töissä, asuin englannissa ja australiassa.

Miksi hait tälle linjalle? Oliko tämä ensimmäinen vaihtoehto? Halusin opiskella liiketaloutta, myynti ja markkinointi kiinnostaa sekä ruotsin kieli. Visuaalisuus kiinnostaa myös, mutta en tiennyt siitä hakuvaiheessa. Tykkään esim. valokuvauksesta. Tämä oli ensimmäinen vaihtoehto. Oli ehdottomasti pakko päästä kouluun! Olen hakenut joka välivuosi kouluun esim. restonomiksi, liikuntaa ja liiketaloutta. Hain 3 kertaa ennen tätä, mutta hyvä, että en päässyt, koska olisin hakenut väärää alaa.

Mitä mieltä olet linjastamme? Tosi hyvä idea! Kaksikielinen ja visuaalinen - just sitä mitä haluan tehdä! Tykkään luokkakoosta, opintokokonaisuudesta ja campuksesta. Tiettyjä haasteita on, kun ollaan eka ryhmä.

Mikä on erikoista tällä linjalla? Mikä on ollut hauskaa?  Kaksikielisyys on ihan uusi juttu mulle! Onko niitä oikeasti olemassa? Hyvä luokka! Kivaa!

Mikä on ollut tylsää tai vähemmän kiinnostavaa? Ei sellasta ole, meillä ei ole ollut yhtään tylsää ainetta.  Kiire on stressaavaa. Niin kuin ammattikorkeakoulussa on tapana, että opiskelija itse syventyy tunnilla käytyihin asioihin paremmin, on tuottanut välillä haasteita.

Tulevaisuuden suunnitelmat: "Musta tulee superammattilainen myynti ja markkinointi alalla!"

Motto/vinkki uusille opiskelijoille: "Avoimin mielin ja ota kaikki irti, mitä saat koulusta!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti